Luotettava geneeristen lääkkeiden toimittaja
Bookmark this site

Tietoa meistä

12 vuotta toiminnassa!

Tämä sivusto joka on ollut toiminnassa 12 vuotta, on yksi johtavista apteekeista Internetissä. Toiminta-ajatuksemme on toimittaa turvallisia, geneerisiä lääkkeitä edulliseen hintaan! Sivustomme tarjoaa laadukkaita geneerisiä lääkkeitä toimitettuna suoraan Intiasta. Jokainen tuote joka on tarjolla sivustollamme on valmistettu parhaista raaka-aineista ja erittäin huolellisesti maailmanluokan lääkealan tehtaissa Intiassa. Jokainen näistä tehtaista on Intian FDA:n hyväksymä ja ne ovat kansainvälisesti sertifioituja joten voit olla varma, että tuotteemme ovat turvallisia.

Turvallisuus

Otamme asiakkaidemme turvallisuuden vakavasti. Kaikki jakelemamme tuotteet noudattavat Intian lakeja (Drugs and Cosmetics Act of India 1940) sekä kaikkia muita sääntöjä tai määräyksiä. Olemme varmoja siitä, että kaikki tuotteemme vastaavat asiakkaidemme korkeita laatuvaatimuksia nyt ja tulevaisuudessa. Annamme siitä 100% takuun! Löydät lisätietoja geneerisistä lääkkeistä täältä. Annostusohjeet ja kaikki muu olennainen ja tärkeä tieto tarjoamistamme lääkkeistä löytyy tältä sivustolta. Varmista, että olet lukenut nämä tiedot ennen tilaamista. Jos et ole 100% varma siitä pitäisikö sinun käyttää tiettyä lääkitystä niin ota yhteyttä lääkäriin. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä, huolenaiheita, tai haluat vain hivenen lisätietoja meistä ja palveluistamme niin ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. He ovat saatavilla 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa, sähköpostilla, pikaviesteillä tai puhelimitse.

Yksityisyys

Yksityisyys on meille hyvin tärkeää. Asiakkaidemme sähköpostiosoitteita ja henkilötietoja ei käytetä väärin. Roskaposti on laitonta, emmekä me ole osallisena sellaisessa toiminnassa. Jos saat tuotteisiimme tai palveluihimme liittyvää roskapostia, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja ongelmasta huolehditaan asianmukaisesti.

Vastuullisuus

Kaikki mitä teemme tällä sivustolla on 100% laillista. Olemme vastuullisia yrityskansalaisia ja toimimme kaikkien sovellettavien lakien mukaisesti. On ehdottoman turvallista tehdä tilaus meiltä koska turvallinen laskutusjärjestelmämme takaa asiakkaiden tietojen pysymisen salaisina ja turvassa. Asiakkailla ei ole syytä huoleen meiltä tilatessa. Jos tilauksen kanssa on pulmia (joita harvoin on), kuten tullauksessa tai lähetys katoaa toimituksen aikana niin ottakaa meihin yhteyttä välittömästi. Voimme joko lähettää tilauksen uudelleen tai palauttaa rahat. Asiakastyytyväisyys on meidän ainoa huolenaiheemme!

Ota yhteyttä
Tai lähetä viestilomake.

Pysyttämällä sivustossamme hyväksyt automaattisesti henkilötietojesi tallennuksen ja käsittelyn tietosuojakäytännön mukaisesti.