Uw betrouwbare leverancier voor generieke geneesmiddelen
Bookmark this site

Neurologische Aandoeningen

Generiek Fluoxetine

Fluoxetine

Fluoxetine

Fluoxetine is een selectieve serotonine heropnameremmers (SSRI) antidepressiva. De manier waarop dit geneesmiddel werkt, is nog niet volledig begrepen. Er wordt gedacht aan een positieve invloed op de communicatie tussen zenuwcellen in het centrale zenuwstelsel en / of te herstellen van chemisch evenwicht in de hersenen. Fluoxetine wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige depressieve stoornis, boulimia nervosa (een eetstoornis) obsessief-compulsieve stoornis, paniekstoornis en premenstruele dysfore stoornis (PMDD). Fluoxetine wordt soms gebruikt in combinatie met een ander medicijn genaamd “Olanzapine” (Zyprexa). De behandeling van depressie veroorzaakt door een bipolaire stoornis (manische depressie). Deze combinatie wordt ook gebruikt voor de behandeling van depressie na ten minste 2 andere medicijnen zijn geprobeerd zonder succesvolle behandeling van de symptomen. ... Meer Info »

10/20/40/60mg

Generiek Lyrica

Lyrica

Pregabalin

Lyrica (pregabaline) is een anti-epileptische medicijn, ook wel “anticonvulsant” genoemd. Het werkt door het vertragen van de impulsen in de hersenen, die verschillende aanvallen kunnen veroorzaken. Lyrica is ook van invloed op chemische stoffen in de hersenen die pijn in het zenuwstelsel signalen. Lyrica wordt gebruikt om epileptische aanvallen te beheersen en voor de behandeling van fibromyalgie. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van de pijn die veroorzaakt wordt door de zenuwbeschadiging bij mensen met diabetes (diabetischeneuropathie), herpes zoster (post herpetic neuralgie, of neuropatische pijn geassocieerd met dwarslaesie). ... Meer Info »

75/150/300mg

Generiek Mestinon

Mestinon

Pyridostigmine Bromide

Generic Mestinon is used for treating myasthenia gravis. ... Meer Info »

60mg

Generiek Namzaric

Namzaric

Donezepil And Memantine

Namzaric bevat een combinatie van donepezil en memantine. Donepezil verbetert de functie van zenuwcellen in de hersenen. Het werkt door te voorkomen dat de afbraak van een chemische stof genaamd acetylcholine. De mensen met dementie hebben meestal lagere niveau van deze chemische stof, die belangrijk is voor de processen van het geheugen, denken en redeneren. Memantine vermindert de acties van chemische stoffen in de hersenen die kunnen bijdragen tot de symptomen van de ziekte van Alzheimer. Namzaric wordt gebruikt voor de behandeling van matige tot ernstige dementie van het type Alzheimer. ... Meer Info »

5mg + 5mg

Generiek Rozerem

Rozerem

Ramelteon

Generieke Rozerem is een kalmerend middel, ook wel een hypnotiserend. De actie is gebaseerd op de eigenschappen van een werkzame stof Ramelteon. Het werkt door het aantasten van bepaalde stoffen in je lichaam die helpen bij het reguleren van uw "slaap-waak cyclus" Ramelteon wordt gebruikt om slapeloosheid te behandelen, dat is geassocieerd met het hebben van problemen met inslapen. In tegenstelling tot sommige andere slaap medicatie, Ramelteon is niet bekend worden gewoonte-vorming. Het helpt je sneller in slaap vallen, zodat je kunt krijgen een volledige nachtrust. Slaap is belangrijk voor uw vermogen om te functioneren, te denken en alert te blijven. Gebrek aan slaap kan leiden tot problemen zoals depressie, hart-en vaatziekten en ongevallen. Het krijgen van voldoende slaap zorgt ervoor dat je geest en lichaam om zichzelf te herstellen en verhoogt uw energie gedurende de dag. ... Meer Info »

8mg

Generiek Savella

Savella

Milnacipran

Generic Savella affects certain chemicals in the brain called neurotransmitters. An abnormality in these chemicals is thought to be related to fibromyalgia. Milnacipran is not used to treat depression but how it works in the body is similar to how some antidepressants work. Generic Savella is used to treat a chronic pain disorder called fibromyalgia. ... Meer Info »

50mg

Generiek Tegretol

Tegretol

Carbamazepine

Generic Tegretol is used for controlling certain types of epileptic seizures. It is also used to treat severe pain of the jaw or cheek caused by a facial nerve problem (trigeminal neuralgia). ... Meer Info »

100/200/400mg

Zoek door middel van brief: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z